For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
 • кукла мелиса
 • кукла мелиса
 • кукла мелиса
 • кукла мелиса

кукла мелиса

32.00лв.

Състояние : Ново
Доставка : За сметка на купувача
Местоположение : Кукла Мелиса с розова пола е една интерактивна детска играчка, която ще стане любимка на детето Ви и то няма да иска да се раздели нея. Тази забавна детска играчка работи с 3 броя батерии "АА" (включени в комплекта), като функциите на Кукла Мелиса се задействат посредством скрито копче на лявата й ръка. При всяко едно натискане се чуват редица репертоари, приказка и две песнички. Куклата Мелиса разказва цялата приказка за Спящата красавица, пее цяла песничка за приятелството и още една песничка под формата на гатанка, където детето трябва да отгатне отговора. С нея детето ще развие речта си и умението да разказва приказки и пее песнички. Детска кукла Мелиса е голяма - 50см., приятна е за гушкане, тялото й е меко от текстил, крачетата, ръцете и главата са детайлно изработени от пластмаса. Тоалетът й се състои от свежа поличка на фигури и цветя, завършваща с розов плюшен волан досущ като модното розово плюшено палто без ръкави, което е облякла върху сладка райрана блузка. Модният елек е с красърце отпред, а шапчицата й отново в розово в тон с тоалета и много пухкава. Косата й е спусната като отпред е сплетена на две малки плитки, вързани с красиви панделки. Тази хубава руса косица може да бъде променяна по всяко време. Крачетата й са обути с чорапки и бели обувки с връзки, които могат да се събуват. Размери на кутията: 60х23х11 (В/Ш/Д) Куклите са два размера: 40см-27.99лв 50см-32лв

Кукла Мелиса с розова пола е една интерактивна детска играчка, която ще стане любимка на детето Ви и то няма да иска да се раздели нея. Тази забавна детска играчка работи с 3 броя батерии „АА“ (включени в комплекта), като функциите на Кукла Мелиса се задействат посредством скрито копче на лявата й ръка. При всяко едно натискане се чуват редица репертоари, приказка и две песнички. Куклата Мелиса разказва цялата приказка за Спящата красавица, пее цяла песничка за приятелството и още една песничка под формата на гатанка, където детето трябва да отгатне отговора. С нея детето ще развие речта си и умението да разказва приказки и пее песнички.

Детска кукла Мелиса е голяма – 50см., приятна е за гушкане, тялото й е меко от текстил, крачетата, ръцете и главата са детайлно изработени от пластмаса. Тоалетът й се състои от свежа поличка на фигури и цветя, завършваща с розов плюшен волан досущ като модното розово плюшено палто без ръкави, което е облякла върху сладка райрана блузка. Модният елек е с красърце отпред, а шапчицата й отново в розово в тон с тоалета и много пухкава. Косата й е спусната като отпред е сплетена на две малки плитки, вързани с красиви панделки. Тази хубава руса косица може да бъде променяна по всяко време. Крачетата й са обути с чорапки и бели обувки с връзки, които могат да се събуват.

Размери на кутията: 60х23х11 (В/Ш/Д)

Куклите са два размера:

40см-27.99лв

50см-32лв

Сподели чрез:

Подобни обяви

21.00лв.

✨ Детски фризьорски комплект

 • Състояние Ново
Posted: 16.04.2024
18.00лв.

✨Детски фризьорски комплект в куфарче

 • Състояние Ново
Posted: 16.04.2024
23.00лв.

✨Детски комплект инструменти в куфар

 • Състояние Ново
Posted: 16.04.2024
28.00лв.

✨Детска ходеща музикална кукла – 29 см

 • Състояние Ново
Posted: 16.04.2024
19.00лв.

✨Детски комплект котлон с посуда и продукти

 • Състояние Ново
Posted: 16.04.2024
17.00лв.

✨ Детски конструктор My World – видове

 • Състояние Ново
Posted: 16.04.2024
45.00лв.

✨ Уоки – токи с гласов модулатор

 • Състояние Ново
Posted: 16.04.2024
11.00лв.

✨ Детска ходеща Кравичка

 • Състояние Ново
Posted: 16.04.2024
Top