For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
  • Детски Комплект Зоро маска със шпага

Детски Комплект Зоро маска със шпага

3.99лв.

Състояние : Ново
Доставка : За сметка на купувача
Местоположение : Хасково

Детски Комплект Зоро маска със шпага 291161.
Комплектът включва детска пластмасова шпага с маската на Зоро.
Размери 60х10см. – шпагата, 16х10см. – маската.
Детски Комплект Зоро маска със шпага.

Сподели чрез:

Подобни обяви

21.00лв.

✨ Детски фризьорски комплект

  • Състояние Ново
Posted: 16.04.2024
18.00лв.

✨Детски фризьорски комплект в куфарче

  • Състояние Ново
Posted: 16.04.2024
23.00лв.

✨Детски комплект инструменти в куфар

  • Състояние Ново
Posted: 16.04.2024
28.00лв.

✨Детска ходеща музикална кукла – 29 см

  • Състояние Ново
Posted: 16.04.2024
19.00лв.

✨Детски комплект котлон с посуда и продукти

  • Състояние Ново
Posted: 16.04.2024
17.00лв.

✨ Детски конструктор My World – видове

  • Състояние Ново
Posted: 16.04.2024
45.00лв.

✨ Уоки – токи с гласов модулатор

  • Състояние Ново
Posted: 16.04.2024
11.00лв.

✨ Детска ходеща Кравичка

  • Състояние Ново
Posted: 16.04.2024
Top